Cautare

19891 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (3.66 secunde)
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Seceta si o productivitate în scadere au fost principalele elemente care au stat la baza diminuarii cu 6% a acestei previziuni.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. Iulia Zeana este medic stomatolog de 15 ani. De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
google-analytics.com